0877252602

за мен

д-р Н. Мобаракшах

 

инвазивен ангиолог / флеболог

д-р Шах

за мен

Казвам се д-р Насратуллах Мобаракшах. Роден съм през 1978 г. Детската ми мечта беше да стана лекар и да помагам на хората и за мое щастие успях да я сбъдна. Специалист съм по ангиология и флебология с дългогодишен опит, натрупан в страната и чужбина. В България професионалният ми път минава през болници като „Софиямед“, Аджибадем Сити Клиник“, „Сърце и мозък“, “ Бургасмед“ и МЦ „Стайков“ в Бургас. 

Заемал съм отговорни постове в редица медицински заведения, имам участия в множество национални и международни научни форуми в областта на ангиологията. 

От първия ден на своята лекарска практика съм посветен изцяло на моите пациенти и успешното лечение на техните артериални и венозни съдови заболявания.

моите ценности

Какво е важно за мен като лекар и какви са принципите, на които се осланям в работата си:

комплексна грижа за по-дълъг и пълноценен живот

Осигурявам ви я благодарение на дългогодишния си опит в клиники по съдова хирургия, кардиология и ангиология. Грижа се за вашите разширени вени, диагностицирам съдови нарушения, предлагам адекватно лечение. На ваше разположение съм за профилактика и насоки за превенция на възможни проблеми с кръвоносните съдове.

доплер

пълно разбиране на тревогите на пациента

Знам, че спокойният пациент, на когото е разяснено в подробности какво е състоянието му и какви са вариантите за лечение, взима по-адекватни решения за собственото си здраве и може да оздравее по-бързо. Затова отделям достатъчно време, за да ви успокоя, да отговоря на въпросите ви, да съм на ваше разположение за съвет и мнение.

д-р Шах

ефективно решение на всеки етап от болестта

Повечето съдови нарушения са безсимптомни, а списъкът с патологии – изключително дълъг. Диагностицирането на ранен етап, продължителността на болестта и качеството на живот на пациента зависят до голяма степен от опитността и експертизата на лекаря. Имам специализация и над 15 години опит в направленията „вътрешни болести“, „кардиология“, „ангиология“ и „флебология“.

разширените вени

са проблем за всеки трети човек в света. Около 30-40% от българите страдат от проблеми с кръвоносните съдове, като броят на засегнатите жени е чувствително по-голям от този на мъжете.

Основен проблем при по-голямата част от тях е недобрата диагностика, съответно неефективното лечение.

Запазете си час за преглед , не допускайте бързо влошаване на състоянието си.

Извършвам прегледи по НЗОК, с направление с код 73, на ваше разположение съм и  за платен прием.

 

д-р Шах